Meille töihin

CoE Group on vahvassa kasvussa oleva suomalainen suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä kone- ja laitesuunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita uusiutuvan energiatuotannon ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 140 henkilöä ja toimipisteitämme on kymmenellä eri paikkakunnalla. Asiakaskuntamme muodostuu eri toimialojen suuryrityksistä ja moderneista ratkaisuista kiinnostuneista kasvuyrityksistä.

”Meillä viihtyvät ne, jotka haluavat kehittyä omalla alallaan nopeasti”

Haluatko olla mukana kasvuyrityksessä, jossa pääset mukaan toteuttamaan juuri niitä asioita, mihin sinulla löytyy osaamista ja intoa? Kaipaatko sitä, että teet työtä, jonka tekemisellä on merkitystä itsellesi, asiakkaallesi ja työyhteisöllesi? Jos näin on, tervetuloa mukaan CoE Groupiin – meillä näet hyviä esimerkkejä siitä, minkä alan ammattilainen sinustakin voi tulla!

Projekteja, asiakkaita ja ihmisiä eri toimialoilta

Me tarjoamme asiantuntijoillemme työyhteisön, jonka töissä ja projekteissa riittää valinnanvaraa. Asiakkaidemme kautta henkilöstömme pääsee mukaan eri toimialojen projekteihin Suomeen tai eri puolille maailmaa. Urapolkumme kautta asiantuntijamme kehittyvät nopeasti. Tarjoamme mahdollisuuksia soveltaa osaamista eri aloilla ja erilaisissa projekteissa sen mukaan, mihin osaaminen, kehittymisvalmiudet ja into riittävät.  Ymmärrämme myös sen, mikäli jokin projekti tai ala ei ole ihan oma juttu – silloin istumme alas ja mietimme seuraavaa vaihtoehtoa.

Annamme kaikille mahdollisuuden onnistua!

Tarjoamme työtehtäviä alan konkareille ja uransa alussa oleville osaajille. Arvostamme sitä, että kerrot minkä alan asioista olet kiinnostunut, ja millaiset arvot määrittelevät omaa tekemistäsi ja tavoitteitasi. Jos olet pitkän linjan osaaja, CoE tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia jotain uutta – urahyppy toiselle toimialalle on meillä enemmän kuin mahdollista.

Lähiesimiehemme ovat säännöllisenä tukena urapolullasi ja aina silloin, kun koet tarvitsevasi apua. Teknisissä haasteissa sinulla on käytettävissä koko CoE:n henkilöstö – arjessa toimimme avoimesti ja kohteliaasti ja annamme kaikille mahdollisuuden onnistua!

Koulutus, palkka ja työnimikkeet

Asiantuntijoillamme on yleensä insinöörin tai muun teknisen alan koulutus. Voimme tarjota töitä myös henkilöille, joilla on käytännön kautta hankittu laaja tietämys tekniikan tai uusiutuvan energian aloilta. Useimmat henkilöt meillä työskentelevät joko projekti-insinööreinä tai projektipäälliköinä.

Tarjoamme kaikille työntekijöille toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kuukausipalkan. Työsuhde-etumme ovat kattavat: palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Epassin, polkupyöräedun ja laajan työterveyshuollon.

E elementti sisasivu

Haluatko lähteä urapolulle?

Hienoa!
Tutustu heti avoimiin työpaikkoihimme täällä: