Kone- ja laitesuunnittelu

Palveluihimme kuuluu koneiden, laitteiden ja laitoksien mekaaninen suunnittelu- ja tuotekehitys sekä teollisuuslaitoksien huolto- ja kunnossapitosuunnittelu. Hoidamme myös tarvittaessa dokumentaatiot ja projektit aina esiselvityksestä asennusvalvontaan ja käyttöönottoon saakka.

Asiakkainamme

on johtavia kone- ja laiteteollisuuden vientiyrityksiä sekä alan teollisuudessa toimivia yrityksiä, jotka arvostavat kyvykkyyden lisäksi luotettavuutta ja toimitusvarmuutta. Kone- ja laitesuunnittelussamme toimii yli 40 osaavaa ammattilaista, joista useilla on yli kymmenien vuosien kokemus alalta.

Kyvykkyytemme

perustuu eri toimialojen osaamiseen ja kokemukseen ja pidämme osaamisemme ajan tasalla myös modernien valmistustekniikoiden osalta. Käytämme suunnittelussa mm. AutoCAD, Autodesk Inventor, Creo, NX, PDMS, TEKLA ja SolidWorks -suunnitteluohjelmistoja.

Pitkät asiakassuhteemme

perustuvat ihmisten väliseen avoimeen kommunikaatioon ja luottamukseen, jossa molemmat osapuolet toimivat järjestelmällisesti ja sovittujen tavoitteiden mukaan. Seuraamme projektien etenemistä ja pidämme huolen siitä, että työt sujuvat aikataulussa.

Mekaniikkasuunnitteluun liittyvät palvelumme ovat:

  • Suunnittelupalvelut
  • Projektinhoitopalvelut
  • Turvallistamispalvelut
  • R&D
E elementti faktalaatikko
CoE kuvitus