Energiantuotanto

CoE Group on vahvasti energia-alalle keskittynyt insinööritoimisto, joka on ollut mukana tuulivoimalaprojekteissa jo vuodesta 2016 lähtien. Yhdistämme työssämme vahvan perusosaamisen ja kokemuksen ja sovellamme tietotaitoamme asiakkaan hyväksi.

Tuulivoima ja aurinkoenergia

CoE on mukana tuulivoima- ja aurinkoenergiahankkeiden esiselvityksestä toteutukseen saakka. Meillä on iso joukko osaajia, joilla on yksityiskohtiin asti ulottuvaa osaamista tuulivoimapuistojen suunnitteluvaiheesta pystyttämisvaiheeseen ja ylläpitoon saakka.

Suunnittelemme tuulivoimaan sähkö- ja automaatiojärjestelmät sekä hoidamme VJV-prosessit ja simuloinnit voimalaitoksille.  Teemme VJV-mittaukset sekä voimalaitosten dynaamiset mallit säätökaavioiden perusteella.

Mies keltaisessa työtakissa seisoo tuulivoimaloiden edessä, symboloiden uusiutuvaa energiaa ja kestävyyttä.
Mies suojakypärässä työskentelee aurinkopaneelin parissa.

Teemme hankeselvitystä, johon kuuluu suunnittelun lisäksi maanvuokraus, neuvottelut maanomistajien kanssa, mittaukset, ympäristövaikutusten arviointi ja projektointi.

Käyttöönottopalveluihimme kuuluvat sähkö- ja automaatiojärjestelmien käyttöönotot, uusien koneiden ja järjestelmien käyttöönotot, asennusvalvonta ja -tarkastukset, reletestaukset ja käyttökoulutukset.

Hoidamme kohteissa huollon ja kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpidon, tuuliturbiinien ja tuotantolaitteiden ylläpidon sekä sähkökeskusten ja asemien kunnossapidon. Olemme myös ABB:n System Integrator partner, jonka myötä meillä on ABB:n täydellinen tuotetuki.

Vesivoima

Tarjoamme asiakkaillemme vesivoimalan sähkö- ja automaatiosuunnittelu- ja asiantuntijapalveluita ja teemme voimaloihin asennusvalvontaa, testausta ja käyttöönottopalveluita.  Käyttöönoton jälkeen palveluihimme kuuluvat myös ylläpito ja valvonta, joka sisältää tarvittaessa myös vikojen korjaamista ja järjestelmien päivittämistä.

Vesivoima
E elementti sisasivu

Erityisosaamisemme energia-alalla:

  • Aurinko-, tuuli- ja vesivoima
  • Suunnittelu
  • Käyttöönotto
E elementti faktalaatikko
CoE kuvitus